Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Поради
  • Маринований перець з яблуками на зиму: рецепт, який проситимуть інші господині

Маринований перець з яблуками на зиму: рецепт, який проситимуть інші господині

Рецепт маринованих перців з яблуками

Маринований перець на зиму можна приготувати за новим рецептом. Приміром, скомбінувати його з яблуками.

Рецепт вельми стандартний, але смак цього маринування просто неперевершений. Тут поєднується і легка кислинка від перцю, солод від яблука та пікантний смак спецій.

ВІДЕО ДНЯ

Для приготування закуски візьміть:

  • 3 кілограми болгарського перцю,
  • 2 кілограми яблук,
  • 3 чайні ложки кориці,
  • 3 зубчики часнику,
  • 1 літр води,
  • 300 мілілітрів оцту,
  • 1 склянку цукру,
  • 1 столову ложку солі,
  • корицю.
Реклама
Читайте також:
Салат на зиму, який здивує і родину, і гостей: готуватимете постійно

Маринований перець з яблуками — рецепт

  1. Помийте перець та очистіть його від насіння. Далі наріжте його на смужки.
  2. Візьміть ці смужки перцю та поставте бланшуватися (3 хвилини). Далі відкиньте на друшляк та дайте остигнути.
  3. Яблука поріжте на смужки (можна спочатку розрізати на четвертинки, почистити від серцевини, а далі кожну четвертинку розріжте ще на 3-4 частинки, так і вийдуть смужки).
  4. Посипте яблука корицею та так само поставте бланшуватися на 3 хвилини.
  5. У стерилізовані літрові банки викладіть перець та яблука.
  6. Там часом готуємо маринад. Закип’ятіть воду, додайте в неї цукор, сіль та корицю. Варіть кілька хвилин на малому вогні, щоб розчинились інгредієнти.
  7. Під самий кінець вилийте оцет і відразу зніміть з вогню.
  8. Залийте гарячим маринадом банки та поставте стерилізуватись на 25 хвилин.
  9. Опісля стандартна процедура: закрийте, переверніть догори дном, окутайте рушником та хай остигають.
Реклама

Перець — дуже гарний продукт, з якого можна приготувати безліч консервації.

Раніше видання подавало рецепт маринованих огірків на літрову банку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно