Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Поради
  • Можна буде поставити у Великодній кошик для освячення: рецепт домашньої ковбаси

Можна буде поставити у Великодній кошик для освячення: рецепт домашньої ковбаси

Можна буде поставити у Великодній кошик для освячення: рецепт домашньої ковбаси
Фото: Закарпатська господиня

Домашня ковбаса входить у перелік продуктів, які кладуть у Великодній кошик для освячення. Можна її купити в магазині, а можна приготувати самому.

Рецепт домашньої ковбаси насправді дуже простий. Єдиний момент — потрібно мати дійсно якісне м’ясо. Краще його придбати у перевірених постачальників.

ВІДЕО ДНЯ

Приготувати ковбасу вдома не так складно, як здається. Її можна зробити за різними рецептами, з різними спеціями та начинками. А головне — ви будете впевнені в якості та свіжості інгредієнтів.

Читайте також:
Закарпатська паска: рецепт випікання, який передається з покоління в покоління
Реклама

Що знадобиться:

  • м’ясо — 2 кілограми свинини, 1 кілограм яловичини,
  • сало — 500 грамів,
  • часник — 4-5 зубчиків,
  • сіль — 2 столові ложки,
  • перець чорний мелений — 1 чайна ложка.
Реклама

Рецепт домашньої ковбаси

  1. М’ясо та сало наріжте кубиками. Далі його пропустіть на м’ясорубці.
  2. Часник видавіть на часничниці.
  3. Гарно вимішайте фарш та спеції. Якщо не вистачає солі чи перцю, то можна ще трохи додати.
  4. Доволі щільно заповніть кишки (перед цим їх обов’язково потрібно замочити та промити) м’ясом через спеціальну насадку.
  5. Домашню ковбасу потрібно підкоптити.

Раніше видання розповідало, що класти в кошик на Великдень.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно