Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Меренговий рулет: простий рецепт смачного десерту

Меренговий рулет: простий рецепт смачного десерту

Подаємо рецепт меренгового рулету, який влітку можна готувати із різними фруктами. Рецепт простий, але цей меренговий рулет смакуватиме і вам, і гостям.

Для початку зазначимо, що багато інгредієнтів для приготування рулету не потрібно. Цей повітряний десерт також легко приготувати. Бути кондитером зовсім не потрібно.

ВІДЕО ДНЯ

Але повірте, смак приємно здивує і вас, і гостей. Вони потім ще проситимуть рецепт меренгового рулету з вишнями.

Отож, для приготування меренги потрібно:

Реклама
  • 4 яєчні білки;
  • 200 г цукру;
  • щіпка солі.

Для приготування крему візьміть:

Реклама
  • 150 мілілітрів вершків (жирність 35%);
  • 200 г сиру Філадельфія;
  • 50 г цукру;
  • 1 склянку вишень без кісточок.
Читайте також:
Рецепт меду з кульбаби: секрети приготування

Перший крок — це приготування крему. Треба збити вершки та 50 г цукру за допомогою блендера. Далі додати сир і добряче перемішати ложкою.

Реклама

Для того, аби приготувати меренгу, треба збити яєчні білки з дрібкою солі до появи білої піни. Далі слід додати цукор і продовжити збивати білки, допоки не утворяться стійкі білі піки.

Потім потрібно вистелити на деко папір для випічки і викласти на нього збиті білки. Корж має бути близько 25×30 см, висотою 1 см. Далі поставити у розігріту до 180 градусів духовку і випікати близько 20 хвилин.

Коли корж готовий, його треба дістати з духовки, накрити з іншого боку папером і обережно перевернути. Папір, на якому випікався корж, акуратно зняти і залишити корж остигати.

Далі слід викласти на білковий корж більшу частину крему і вишні. Потім обережно згорнути корж у рулет. Зверху змастити його залишками крему.

А далі можна прикрасити або тертим шоколадом, або листочками м’яти, або горішками, або ягодами. Це вже залежить від вашої фантазії. І все — меренговий рулет готовий. Смачного!

Нагадаємо, раніше видання писало рецепти маринаду для шашлику.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно