Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 308 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 16 000+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 100+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Буде смачною і хрумкою: як приготувати цвітну капусту в клярі

Рецепт цвітної капусти в клярі

В Інтернеті можна знайти багато рецептів, як приготувати цвітну капусту. Різноманітних варіантів є чимало. Ми ж розповімо, як приготувати цвітну капусту в клярі на сковороді.

Для цього рецепту знадобиться мінімум інгредієнтів і небагато часу. Тому приготування буде легким і швидким. А капуста смачною і хрумкою.

ВІДЕО ДНЯ

Інгредієнти:

  • цвітна капуста — 450 г;
  • борошно — 1 ст. ложка;
  • курячі яйця — 2 шт.;
  • панірувальні сухарі — 2 ст. ложки;
  • сіль та інші спеції за смаком.
Реклама
Читайте також:
Рецепт вареників з вишнею: як приготувати смачну страву

Приготування:

Реклама
  1. Цвітну капусту ретельно помийте.
  2. Відваріть цвітну капусту у підсоленій воді впродовж 6-8 хвилин.
  3. В ємності збийте яйця, сухарі та борошно. Додайте спеції.
  4. Вийміть капусту з каструлі і дайте охолонути.
  5. Поділіть цвітну капусту на суцвіття.
  6. По черзі вмокніть суцвіття у яєчну суміш і смажте впродовж кількох хвилин у сковорідці. Зауважте, що олія має бути добре розігріта.

Нагадаємо, раніше видання публікувало рецепт закарпатських голубців.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно