Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Як приготувати лисички: два смачні рецепти

Як приготувати лисички гриби

Літо — це не лише сезон овочів та фруктів, але й грибів. Тому в Інтернеті наразі шукають рецепти, як приготувати лисички.

Лисички — це гриби, які багаті на вітаміни. До того ж, дуже смачні. Тому розповімо, як приготувати лисички. Наразі подамо два прості, але дуже смачні рецепти, аби приготування страв зайняло небагато часу.

ВІДЕО ДНЯ

Але перед тим, як починати готувати лисички, гриби треба ретельно перебрати, помити, залити холодною водою і залишити приблизно на 20-30 хвилин.

Лисички з цибулею: рецепт

Інгредієнти:

Реклама
  • гриби лисички — 350 г;
  • цибуля — 2 шт.;
  • петрушка — 4 гілочки;
  • часник — 1-2 зубчики;
  • вершкове масло — 40 г;
  • сіль та перець за смаком.
Читайте також:
Літні рецепти: як приготувати ідеальну полуничну галету
Реклама

Приготування:

  1. Замочені попередньо гриби поріжте на четвертинки, цибулю також дрібно наріжте. Подрібніть часник.
  2. На сковороді розігрійте вершкове масло. Обсмажте цибулю, часник та петрушку близько 5 хвилин.
  3. Додайте подрібнені лисички. Посоліть і поперчіть за смаком. Готуйте, постійно помішуючи, близько 25 хвилин.

Як приготувати лисички зі сметаною або вершками

Інгредієнти:

Реклама
  • лисички — 350-400 г;
  • цибуля — 1-2 шт.;
  • рослинна олія — 1 ст. ложка;
  • часник — 1-2 зубчики;
  • сметана або вершки — 60 г;
  • вершкове масло — 40 г;
  • петрушка або кріп — 4-5 гілочок;
  • сіль, перець за смаком.

Приготування:

  1. Лисички поріжте на половинки.
  2. Цибулю, часник та зелень подрібніть.
  3. На сковороді розігрійте вершкове масло. Додайте подрібнену цибулю. Посоліть і поперчіть.
  4. Смажте 20-25 хвилин, постійно помішуючи.
  5. Потім залийте вершками або сметаною. Додайте часник та зелень.
  6. Накрийте кришкою і смажте ще близько 5 хвилин.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати цвітну капусту в клярі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно