З полуницею або малиною: як зробити морозиво без морозивниці
Літо — час ласувати смачним морозивом. Його можна приготувати вдома навіть без морозивниці.
Рецептом домашнього морозива поділилася кулінарна блогерка ask_edith. Щоб морозиво не кристалізувалось і шматочки льоду не скрипіли на зубах, вона радить збити суміш для морозива у два етапи.
ВІДЕО ДНЯСаме це дозволить отримати однорідну текстуру та чудовий смак. Ягоди для морозива можна обрати на свій смак.
Читайте також:
Інгредієнти:
- полуниця, малина або суниці 500 г;
- згущене молоко 250 г;
- вершки 30% або крем-сир 300 г.
Приготування:
- Закинути у чашу блендера усі інгредієнти та збити до однорідності.
- Вилити у ємність та заморозити. Зазвичай, це займає 4-5 годин, а найкраще підготувати все ввечері та залишити суміш стабілізуватись усю ніч.
- Вийняти морозиво та розрізати на шматки. Знову пересипати все у блендер, поки маса не стане повітряною та однорідною.
- Подавати одразу.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати морозиво з вершків та згущеного молока.