Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 308 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 16 000+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 100+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Як приготувати хрусткі малосольні огірки: простий рецепт

Малосольні огірки: рецепт смакоти

Сезон маринування огірків вже розпочався. Однак багатьом смакують не лише мариновані огірки, але й малосольні. Тому пропонуємо рецепт малосольних огірків.

Приготувати малосольні огірки легко і це не потребує багато часу. До того ж, наступного дня такі огірочки вже можна вживати.

ВІДЕО ДНЯ

Інгредієнти:

  • свіжі огірки — 1 кг;
  • цукор — 1 ч. л.;
  • сіль — 2 ст. л.;
  • кріп — 5 шт.;
  • листя хрону — 2 шт.;
  • чорний перець горошком — 8-9 шт.;
  • часник — 3-4 зубчики;
  • вода — 1 л;
  • лавровий лист — 3-4 шт.
Читайте також:
Про ці способи мало хто знає: як правильно зберігати зелень у холодильнику
Реклама

Рецепт малосольних огірків

  1. Спочатку треба ретельно помити огірки, а потім залишити їх на 3-4 години у холодній воді. Огірки краще брати невеликі, але приблизно однакового розміру.
  2. Далі треба обрізати «хвостики» огірків з обох боків. Закип’ятити воду, розчинити в ній цукор та сіль. Потім воду треба охолодити.
  3. На дно емальованої каструлі потрібно поставити кріп, лавровий лист, листя хрону, очищений часник та чорний перець.
  4. Потім треба поставити огірки і залити їх охолодженим розсолом. Зверху треба щільно придавити кришкою і залишити огірочки на кухні на одну добу. І все, вже через добу огірки будуть готові до вживання. Смачного!

Нагадаємо, раніше видання писало, як приготувати кабачки з лимоном на зиму.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно