Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Поради
  • Пора пекти сінабони: рецепт ніжних та ароматних булочок з корицею

Пора пекти сінабони: рецепт ніжних та ароматних булочок з корицею

Рецепт сінабонів

Сінабони — всесвітньо відомі запашні булочки з корицею. Їх можна приготувати й вдома.

Повний оригінальний рецепт сінабонів дотепер тримається в таємниці. Проте його намагаються відтворити по усьому світу.

ВІДЕО ДНЯ

Одним з рецептів поділилася кулінарна блогерка Софія Бондарева. Розрізати рулет вона радить ниткою, а не ножем.

Читайте також:
«Це божественно смачно»: рецепт ароматних яблучних кексів
Реклама

Інгредієнти:

Для тіста:

  • сухі дріжджі — 7 грамів або 20 грамів живих
  • молоко — 200 мл
  • масло (краще брати 82%) — 100 грамів
  • яйця — 2 шт.
  • цукор — 100 грамів
  • сіль — дрібка
  • борошно — близько 600-700 грамів

Для начинки:

  • кориця — 25 грамів
  • цукор — 150 грамів
  • масло — 50 грамів
Реклама

Для просочування:

• молоко — 6 столових ложок

• цукрова пудра — 2 чайні ложки

Для помадки:

  • крем-сир — 250 грамів
  • масло — 50 грамів
  • цукрова пудра — 100 грамів
  • ванілін
Реклама

Приготування:

  1. Змішати тепле молоко з цукром, дрібкою солі та дріжджами. Збити яйця. Додати їх та розтоплене масло до молока. Перемішати.
  2. Додати борошно. Замісити тісто, воно не повинне прилипати до рук. Якщо прилипає, потрібно додати ще борошна (спочатку краще взяти 600 грамів і за потреби додавати ще).
  3. Залишити тісто на півтори години, щоб піднялося.
  4. Згодом розкатати в прямокутник.
  5. Розтопити масло і змастити ним тісто. Посипати його цукром і корицею.
  6. Скрутити тісто в рулет, нарізати на шматки. Застелити форму пергаментом та викласти туди булочки. Пекти 20-25 хвилин при температурі 170 градусів.
  7. Приготувати просочування: змішати тепле молоко та цукрову пудру.
  8. Приготувати помадку: розтоплене масло з‘єднати з крем-сиром, додати цукрову пудру і ванілін, перемішати.
  9. Просочити булочки молоком з пудрою, а потім покрити помадкою.
@sophie_bondareva

сезон булочок з корицею відкритий 🍂 #сінабони #сінабонирецепт Тісто: • сухі дріжджі — 7 грамів або 20 грамів живих • молоко — 200 мл • масло (краще брати 82%) — 100 грамів • яйця — 2 шт. • цукор — 100 грамів • сіль — дрібка • борошно — близько 600-700 грамів Начинка: • кориця — 25 грамів • цукор — 150 грамів • масло — 50 грамів Просочування: • молоко — 6 столових ложки • цукрова пудра — 2 чайні ложки Помадка: • крем-сир — 250 грамів • масло — 50 грамів • цукрова пудра — 100 грамів • ванілін Змішати тепле молоко з цукром, дрібкою солі і дріджами. Збити яйця. Додати їх та розтоплене масло до молока. Перемішати. Додати борошно. Замісити тісто, воно не повинне прилипати до рук. Якщо прилипає, додайте ще борошна (спочатку краще взяти 600 грамів і за потреби просто додавати ще). Залишити тісто на півтори години, щоб піднялося. Згодом розкатати в прямокутник. Розтопити масло і змастити ним тісто. Посипати його цукром і корицею. Скручуємо в рулет, нарізаємо на шматки. Стелимо форму пергаментом та викладаємо туди булочки. Печемо 20-25 хвилин при температурі 170*С. Готуємо просочування. Змішуємо тепле молоко та цукрову пудру. Готуємо помадку. Розтоплене масло з‘єднуємо з крем-сиром. Додаємо цукрову пудру і ванілін перемішуємо. Просочуємо булочки молоком з пудрою, а потім покриваємо помадкою. Готово! #cinnamon #cinnamoroll #cinnabon #cinnabons #випічка #булочки #булочкизкорицею #hygge #рецепти #recepies #сінабони #сінабонирецепт #cinnamonroll #cinnamoroll #cinnabon

♬ Autumn Leaves - Nat "King" Cole

Нагадаємо, кулінарна блогерка ask_edith поділилася рецептом смачного фруктового пирога.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно