Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Поради
  • Взимку як знайдете: як приготувати смачну намазку із салом та часником

Взимку як знайдете: як приготувати смачну намазку із салом та часником

Взимку як знайдете: як приготувати смачну намазку із салом та часником

Ця намазка ідеально підходить для того, щоб доповнити хрусткий шматок хліба або стати смачною закускою до будь-якої трапези.

Зимові холоди — це час, коли хочеться зігрітися смачними та поживними стравами. Однією із таких є намазка із салом та часником. На каналі «Карпатські шкварки» розповіли, як легко її приготувати.

ВІДЕО ДНЯ

Інгредієнти

  • Сало 500 г.
  • Петрушка 1 пучок
  • Часник 1 головка
  • Перець горошком 30 шт.
  • Перець духмяний 20 шт.
  • Лавровий листок 1 шт.
  • Сіль 1 ч. л.

Для початку беремо шматок свіжого сала та очищаємо його від шкірки, потім нарізаємо смужками. Паралельно подрібнюємо чорний та духмяний перець, лавровий лист.

Реклама
Читайте також:
Як правильно варити булгур та 3 поради, як зробити його смачнішим

Тоді через дрібне сито починаємо перемелювати сало на м’ясорубці, працюючи за таким принципом: спочатку додаємо сало, чергуючи його із петрушкою або іншою зеленню, часником та спеціями.

Реклама

Після цього ретельно перемішуємо масу, щоб все добре перемішалося, додаємо сіль до смаку.

Намазка — готова, найкраще вона поєднується із житнім хлібом та квашеними огірками. Її можна перекласти у скляну посудину та зберігати в холодильнику.

Подаємо також відеорецепт страви:

Реклама

Раніше повідомлялось, на які консерви вже зараз варто звернути увагу, щоб перебути холодну пору.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно