Бюджетна намазка з цибулі: готуємо за лічені хвилини
Якщо ви любите цибулю, то цей рецепт — саме для вас. Намазка з цибулі і тунця займе у вас лічені хвилини.
Таку намазку можна їсти з хлібом чи багетом. Рецепт опублікувала блогерка Ялія Сенич. У відео вона готує одразу дві порції намазки, оскільки, за її словами, це дуже смачно.
ВІДЕО ДНЯЯкщо ви хочете приготувати намазку на свято, то скибки хліба з нею можна прикрасити зеленню. Для цього підійдуть укроп або петрушка.
Читайте також:
Інгредієнти:
- синя цибуля 250 г;
- оцет 50 г (блогерка використала винний);
- олія оливкова 2-3 ст. л.;
- вода 100 мл;
- цукор 2 ст. л.;
- тунець консервований у власному соку 100 г;
- майонез 2 ст. л.
Приготування:
- Цибулю нашинкувати кільцями та викласти на суху пательню.
- Полити олією і посипати цукром. Тушкувати 2-3 хвилини.
- Влити оцет і воду. Тушкувати до моменту випаровування води.
- Для заправки тунець перемішати з майонезом, додати перець. Для однорідної консистенції можна перебити блендером.
- Перемішати цибулю з заправкою і можна смакувати.
Нагадаємо, раніше ми розповіли, як приготувати міні піци у вигляді гарбузів.