Бюджетна намазка з цибулі: готуємо за лічені хвилини

Якщо ви любите цибулю, то цей рецепт — саме для вас. Намазка з цибулі і тунця займе у вас лічені хвилини.
Таку намазку можна їсти з хлібом чи багетом. Рецепт опублікувала блогерка Ялія Сенич. У відео вона готує одразу дві порції намазки, оскільки, за її словами, це дуже смачно.
ВІДЕО ДНЯЯкщо ви хочете приготувати намазку на свято, то скибки хліба з нею можна прикрасити зеленню. Для цього підійдуть укроп або петрушка.
Інгредієнти:
- синя цибуля 250 г;
- оцет 50 г (блогерка використала винний);
- олія оливкова 2-3 ст. л.;
- вода 100 мл;
- цукор 2 ст. л.;
- тунець консервований у власному соку 100 г;
- майонез 2 ст. л.
Приготування:
- Цибулю нашинкувати кільцями та викласти на суху пательню.
- Полити олією і посипати цукром. Тушкувати 2-3 хвилини.
- Влити оцет і воду. Тушкувати до моменту випаровування води.
- Для заправки тунець перемішати з майонезом, додати перець. Для однорідної консистенції можна перебити блендером.
- Перемішати цибулю з заправкою і можна смакувати.
@yuliia.senych Бюджетна намазка з цибуля🧅 Нам потрібні: • цибуля синя 250г • оцет (в мене винний,в чому саме - не знаю) 50г • олія оливкова 2-3ст.л. • вода 100мл • цукор 2 ст.л. • тунець консервований у власному соку 100г • майонез 2ст.л. В МЕНЕ НА ВІДЕО ПОДВІЙНА ПОРЦІЯ,бо воно дуже смачне🫡 Приготування ⬇️ 1. Цибулю шинкуємо кільцями і викладаємо на суху пательню. Поливаємо олією і посипаємо цукром. Тушкуємо 2-3хв. 2. Вливаємо оцет і воду і тушкуємо до моменту випаровування води. 3. Для заправки тунець перемішуємо з майонезом і додаємо перець. Для однорідної консистенції можна перебити блендером. 4. Перемішуємо цибулю з заправкою і можемо смакувати! Їдять таку намазку з хлібом чи багетом 🥖 Смачного! #рецепт #рецептик #рецептиукраїнською #recipes #rezepte #onion #onions #рецепти #українське #хочуврек #хочувтоп
♬ оригінальний звук - ТУТ СМАЧНО 🤤
Нагадаємо, раніше ми розповіли, як приготувати міні піци у вигляді гарбузів.