Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Поради
  • Смакуватиме і вам, і гостям: рецепт канапок з авокадо та грибами від відомого кулінара

Смакуватиме і вам, і гостям: рецепт канапок з авокадо та грибами від відомого кулінара

Смакуватиме і вам, і гостям: рецепт канапок з авокадо та грибами від відомого кулінара

Сьогодні публікуємо рецепт канапок, яким поділився знаний український кулінар Євген Клопотенко.

Такі канапки ви зможете зробити для перекусу собі або ж приготувати і поставити на святковий стіл та приємно вразити гостей. Адже канапки можуть бути не тільки з сиром та ковбасою. Є чимало й інших цікавих і смачних поєднань.

ВІДЕО ДНЯ

Канапки з авокадо і грибами

Отож, для приготування канапок із авокадо та грибами потрібні такі інгредієнти:

  • гречаний багет (можна обрати й інший);
  • 150 г шампіньйонів;
  • 1 авокадо;
  • 1 столова ложка оливкової олії;
  • 1 столова ложка лимонного соку;
  • 1 столова ложка олії;
  • сіль за смаком.
Реклама
Читайте також:
Пісні страви швидкого приготування: що можна приготувати за 15 хвилин

Приготування

Реклама
  1. Поріжте на скибочки багет, а потім підсушіть у духовці продовж 8 хвилин при температурі 180 градусів.
  2. Дістаньте мʼякуш з авокадо та перемніть виделкою, аби утворилась кремоподібна суміш. Додайте лимонний сік і оливкову олію, а потім посоліть.
  3. Шампіньйони поріжте слайсамі і обсмажте до золотавої скоринки на оливковій олії.
  4. Скибочки багету змаште намазкою із авокадо, а зверху поставте слайси із шампіньйонів.
  5. Зверху можна посипати трошки кунжутом або поставити мікрогрін. І все, канапки готові. Смачного.

Нагадаємо, раніше видання писало про те, як приготувати куряче філе в духовці, щоб воно було соковитим та ароматним.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно