Смакуватиме і вам, і гостям: рецепт канапок з авокадо та грибами від відомого кулінара
Сьогодні публікуємо рецепт канапок, яким поділився знаний український кулінар Євген Клопотенко.
Такі канапки ви зможете зробити для перекусу собі або ж приготувати і поставити на святковий стіл та приємно вразити гостей. Адже канапки можуть бути не тільки з сиром та ковбасою. Є чимало й інших цікавих і смачних поєднань.
ВІДЕО ДНЯКанапки з авокадо і грибами
Отож, для приготування канапок із авокадо та грибами потрібні такі інгредієнти:
- гречаний багет (можна обрати й інший);
- 150 г шампіньйонів;
- 1 авокадо;
- 1 столова ложка оливкової олії;
- 1 столова ложка лимонного соку;
- 1 столова ложка олії;
- сіль за смаком.
Приготування
Реклама- Поріжте на скибочки багет, а потім підсушіть у духовці продовж 8 хвилин при температурі 180 градусів.
- Дістаньте мʼякуш з авокадо та перемніть виделкою, аби утворилась кремоподібна суміш. Додайте лимонний сік і оливкову олію, а потім посоліть.
- Шампіньйони поріжте слайсамі і обсмажте до золотавої скоринки на оливковій олії.
- Скибочки багету змаште намазкою із авокадо, а зверху поставте слайси із шампіньйонів.
- Зверху можна посипати трошки кунжутом або поставити мікрогрін. І все, канапки готові. Смачного.
Нагадаємо, раніше видання писало про те, як приготувати куряче філе в духовці, щоб воно було соковитим та ароматним.