Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 314 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 16 200+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 200+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 400+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Як приготувати ідеальні тонкі млинці — простий рецепт

як приготувати тонкі млинці

Цей рецепт приготування тіста на тонкі млинці доступний для кожного, а потрібні інгредієнти є чи не на кожній кухні.

М’які та ніжні млинці полюбляють як діти, так і дорослі. Ця страва вдало підходить до чаю, кави чи просто в якості перекуса або сніданку. Їх подають з начинкою та без, а також у вигляді торта.

ВІДЕО ДНЯ

Є декілька варіантів приготування млинців, але тонкі найбільш популярні, їх часто подають у ресторанах та кафе. Як приготувати ідеальні тонкі млинці вдома — далі в публікації.

Читайте також:
Салат з мівіни за 10 хвилин: рецепт з крабовими паличками
Реклама

Рецепт тонких млинців

Для тіста вам знадобиться:

  • 2 яйця,
  • 2 столові ложки цукру,
  • ванілін,
  • 0,5 л молока,
  • 1 склянка борошна,
  • 3 столові ложки олії.
Реклама

Для початку яйця збиваємо з цукром та ваніліном (ванілін додасть приємний аромат тісту, але багато його додавати не потрібно). Потім виливаємо молоко та перемішуємо. Поступово додаємо борошно, постійно помішуючи, щоб не утворювалися грудочки. За бажанням ви можете ще додати трохи води або молока.

В кінці не забуваємо додати у тісто три столові ложки олії. Перед готуванням воно має постояти 10-15 хвилин.

Сковорідку треба добре розіграти та змастити невеликою кількістю олії. Тісто тонко розлити по сковорідці та випікати спочатку з однієї сторони, а потім з іншої. У процесі випікання олії більше не додавати — сковорідка має бути суха.

Реклама

Млинці будуть виходити ніжними та ароматними завдяки ваніліну. Для того, щоб вони мали коричневий відтінок, можете трохи довше їх випікати.

Такі млинці можна їсти як без нічого, так і з будь-якою начинкою та фруктами.

Нагадуємо, як приготувати смачну піцу вдома, щоб здивувати рідних та гостей.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно