Які консерви вважають корисними для літніх людей: саме такі рекомендують купувати

Рибні консерви радять включати до раціону щонайменше двічі на тиждень, щоб забезпечити організм необхідними корисними мікроелементами.
Рибні консерви вважають ідеальним продуктом, особливо для літніх людей. Але це за умови, що вони якісні та не прострочені.
ВІДЕО ДНЯДля цього є кілька причин. Їх не потрібно готувати — достатньо просто відкрити та насолоджуватися смачною рибою. Окрім цього, рибні консерви зберігають певну кількість вітамінів і корисних мікроелементів навіть після термічної обробки. Фахівці запевняють, що риба залишається багатою на вітаміни, жири, антиоксиданти та мінерали навіть після запікання чи смаження.
Людям віком від 60 років рекомендують регулярно вживати рибні консерви, оскільки вони містять усі необхідні поживні речовини для підтримки здоров’я. Зокрема, вони багаті на вітаміни групи B і D, залізо, йод та кальцій.
Які рибні консерви найкорисніші для літніх людей
Сардини
Цей вид консервів рекомендують усім, хто прагне зберегти здоров’я серця та знизити рівень «поганого» холестерину. Сардини містять мінімальну кількість ртуті та багаті на кальцій, вітаміни B, D, E та A. Вони також є чудовим джерелом омега-3 поліненасичених жирних кислот, які допомагають захистити організм від вікових захворювань.
РекламаПечінка тріски
Цей продукт особливо корисний для серцево-судинної системи, оскільки допомагає запобігти утворенню тромбів. З віком кров стає густішою, а тромбоцити, відповідальні за її згортання, можуть злипатися, що підвищує ризик інфарктів та інсультів. Печінка тріски містить гепарин — цінну речовину, яка розріджує кров і зменшує ризик утворення тромбів.
Раніше видання розповідало, яку ковбасу взагалі не можна їсти.