Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 313 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 100+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Поради
  • Які консерви вважають корисними для літніх людей: саме такі рекомендують купувати

Які консерви вважають корисними для літніх людей: саме такі рекомендують купувати

Які консерви вважають корисними для літніх людей: саме такі рекомендують купувати

Рибні консерви радять включати до раціону щонайменше двічі на тиждень, щоб забезпечити організм необхідними корисними мікроелементами.

Рибні консерви вважають ідеальним продуктом, особливо для літніх людей. Але це за умови, що вони якісні та не прострочені.

ВІДЕО ДНЯ

Для цього є кілька причин. Їх не потрібно готувати — достатньо просто відкрити та насолоджуватися смачною рибою. Окрім цього, рибні консерви зберігають певну кількість вітамінів і корисних мікроелементів навіть після термічної обробки. Фахівці запевняють, що риба залишається багатою на вітаміни, жири, антиоксиданти та мінерали навіть після запікання чи смаження.

Читайте також:
Може нашкодити: кому не варто їсти цибулю
Реклама

Людям віком від 60 років рекомендують регулярно вживати рибні консерви, оскільки вони містять усі необхідні поживні речовини для підтримки здоров’я. Зокрема, вони багаті на вітаміни групи B і D, залізо, йод та кальцій.

Які рибні консерви найкорисніші для літніх людей

Сардини

Цей вид консервів рекомендують усім, хто прагне зберегти здоров’я серця та знизити рівень «поганого» холестерину. Сардини містять мінімальну кількість ртуті та багаті на кальцій, вітаміни B, D, E та A. Вони також є чудовим джерелом омега-3 поліненасичених жирних кислот, які допомагають захистити організм від вікових захворювань.

Реклама

Печінка тріски

Цей продукт особливо корисний для серцево-судинної системи, оскільки допомагає запобігти утворенню тромбів. З віком кров стає густішою, а тромбоцити, відповідальні за її згортання, можуть злипатися, що підвищує ризик інфарктів та інсультів. Печінка тріски містить гепарин — цінну речовину, яка розріджує кров і зменшує ризик утворення тромбів.

Раніше видання розповідало, яку ковбасу взагалі не можна їсти.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно