Якщо готувати рибу, то тільки так — незвичний рецепт до посту

Риба у лаваші, яка може стати як закускою, так і основною стравою. Цей рецепт надзвичайно легкий та смачний.
Під час Великого посту різноманіття страв не таке велике, як зазвичай. Саме тому інколи хочеться приготувати щось незвичне, але пісне. Як відомо, рибу у цей період також споживають. У такому разі можна приготувати щось із неї.
ВІДЕО ДНЯРиба у лаваші — це незвичний рецепт, який варто спробувати зробити. Ви можете взяти будь-яку рибу, однак у цьому рецепті ми використаємо тріску.
Рецепт до посту — риба у лаваші
Для початку підготуйте такі інгредієнти:
- 1 шт. тріски,
- 1 цибуля,
- 2 зубчика часнику,
- 2 середні помідори,
- 3 шт. вірменського лаваша,
- зелень за смаком,
- 3 ложки оливкової олії (може бути соняшникова),
- 2 ложки бальзамічного оцту,
- 1 ложка гірчиці,
- приправи за смаком.
Візьміть рибу та почистіть її від луски, надріжте черевце, виберіть всі нутрощі та промийте. У окремій мисці змішайте бальзамічний оцет з олією та гірчицею. Натріть рибу цим маринадом, а зверху посипте приправами з усіх сторін. Всередину викладіть часник та дайте рибі настоятися 30-40 хвилин.
Розкладіть перший лист лаваша та змастіть його олією. Викладіть на лаваш нарізані півкільцями помідори, цибулю та зелень, а потім щільно загорніть його. Далі візьміть другий лист лаваша, також змастіть його олією та загорніть рибу. На третій лист викладіть помідори та зелень, загорніть його, як попередні лаваші. У вас має вийти один великий лаваш з нашаруванням. Після цього змастіть його зверху олією та загорніть у фольгу. Запікайте близько години при температурі 180 градусів.
Раніше видання публікувало список із ТОП-5 пісних страв, які легко приготувати.