Готується просто, а виглядає як у ресторані — рецепт рожевої пасти

Ця паста здивує гостей та стане однією з улюблених страв родини.
Іноді хочеться зробити щось смачне, незвичне, але без значних витрат. Якщо приготування макаронів у звичному вигляді вже набридло, спробуйте рецепт рожевої пасти.
ВІДЕО ДНЯДля цього не потрібно багато інгредієнтів чи часу. А результат вас здивує, адже смак і колір будуть неперевершеними. Більш детально — далі в публікації.
РекламаРецепт рожевої пасти
Для початку вам потрібно відварити буряк. Ви можете взяти 2–3 штуки, залежно від кількості звареної пасти. До речі, видання вже писало про можливість зварити буряк за 10 хвилин. Після того як буряк звариться, почистіть його, наріжте на шматки та висипте у чашу для блендера. Добре подрібніть.
Після цього візьміть м’який сир — творожний або козячий — і також додайте до чаші. Ще потрібно додати головку часнику, сіль, перець, паприку, оливкову олію і трохи гарячої води. Перемішайте все у блендері до однорідної маси.
РекламаДалі підсмажуємо фісташки (замість них можна взяти інші горішки). Додаємо соус до макаронів. Зверху посипаємо тертим сиром, фісташками та прикрашаємо листочками м’яти. Паста виходить насиченого рожевого кольору.
Нагадуємо рецепт котлет зі шкільної їдальні, які готували за ГОСТом.