Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 313 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 000+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Цей салат із 2000-х готував майже кожен — рецепт

Цей салат із 2000-х готував майже кожен — рецепт

Забутий рецепт салату з дитинства, який готували майже в кожній родині.

Чи не кожна людина вже у дорослому віці хоче згадати смак дитинства. Страви, які колись готували на кожне свято, запашна випічка мами чи бабусі — на вагу золота. Деякі рецепти залишаються записаними на пожовтілих сторінках зошита і передаються з покоління в покоління.

ВІДЕО ДНЯ

Один із таких рецептів розглянемо сьогодні. Мова йде про салат із 2000-х. У ті часи популярною була мівіна, яку діти любили крадькома від батьків їсти сухою. Це універсальна страва, яка доступна і зараз. Це легкий і простий рецепт салату з додаванням вермішелі швидкого приготування.

Читайте також:
Цей білковий салат можна їсти хоч перед сном – без шкоди для фігури
Реклама

Для початку підготуйте всі інгредієнти:

  • 1 пачка вермішелі,
  • шинка,
  • 2 яйця,
  • 1 огірок,
  • майонез,
  • кукурудза,
  • сіль та перець за смаком.
Реклама

Для початку в окремій мисці треба запарити вермішель швидкого приготування. Потім остудіть її повністю, а зайву воду злийте. Шинку, варені яйця та огірок наріжте кубиками і додайте їх до вермішелі. Посоліть, поперчіть і заправте майонезом — салат готовий. За бажанням ви можете додати ще помідори, сухарики тощо.

Раніше видання писао, як смажити картоплю, щоб вона не прилипала до сковорідки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно