Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 313 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 000+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Додайте в борошно один інгредієнт: як правильно смажити рибу

Як смажити рибу у сковороді

Смажена риба — це завжди гарна ідея. Цю смачну страву можна приготувати на вечерю або обід. Але нерідко трапляється так, що риба під час смаження пригорає. Відповідно — втрачає свій смак та привабливий вигляд.

Однак досвідчені кулінари мають дієві лайфхаки, які вирішать цю проблему. У цій публікації розповімо про те, як смажити рибу на сковороді і що треба зробити, аби рибка не пригоріла.

ВІДЕО ДНЯ

Перш за все перед смаженням треба обсушити шматочки риби паперовим рушником. І тільки після цього обвалювати її у борошні, адже волога може зробити скоринку липкою. Далі кожен шматок треба рівномірно обваляти у борошні.

Читайте також:
Як смажити картоплю, щоб вона не прилипала до сковорідки: 5 дієвих порад
Реклама

Смажити рибу варто у сковорідці із товстим дном на середньому вогні. Але перед тим її треба розігріти. Але врахуйте, що рослинна олія має прогрітися, проте не диміти. Шматочки риби треба покласти у сковорідку так, аби між ними був простір.

Кулінари наголошують на тому, що варто приділити увагу і вибору борошна, щоб воно потім не пригорало. Найкраще використовувати пшеничне борошно тонкого помелу або ж кукурудзяне. Воно додасть рибці хрусткої скоринки.

Реклама

Проте є ще один лайфхак. Щоб риба під час смаження не підгорала кухарі радять змішувати борошно із крохмалем у пропорції 2:1. Також важливо постійно стежити за температурою і за потреби міняти олію, аби борошно не підгорало.

Нагадаємо, раніше видання писало про те, як приготувати тертий пиріг із полуницею за рецептом Євгена Клопотенка.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно