Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 313 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 000+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Поради
  • Потрібно всього 4 інгредієнти: як приготувати пиріжки із сиром на кип’яченій воді

Потрібно всього 4 інгредієнти: як приготувати пиріжки із сиром на кип’яченій воді

Потрібно всього 4 інгредієнти: як приготувати пиріжки із сиром на кип’яченій воді

Це універсальний рецепт, який дозволяє експериментувати з начинкою на ваш смак — від сиру до більш соковитих варіантів. Завдяки особливому тісту, сік не витікає, а пиріжки залишаються тонкими та ніжними.

Цей рецепт ґрунтується на техніці, яка широко використовується у китайській кухні. Тісто готується на основі окропу, має приємну еластичну структуру, не рветься при формуванні, а після обсмаження стає апетитно хрустким.

ВІДЕО ДНЯ

Ви можете приготувати його заздалегідь, заморозити, а при потребі — швидко розморозити й використовувати.

Читайте також:
Швидке дріжджове тісто на пиріжки: як його приготувати
Реклама

Інгредієнти:

  • вода — 300 мл,
  • борошно — 300 г,
  • твердий сир (або інша начинка за бажанням) — 250 г,
  • рослинна олія для смаження — 100 мл.
Реклама

Рецепт пиріжків із сиром

  1. У миску висипте борошно, влийте щойно скип’ячену воду. Перемішайте спочатку ложкою, потім руками, поки тісто не стане однорідним. Накрийте вологим рушником і залиште на 30 хвилин «відпочити».
  2. Розділіть тісто на порційні шматочки. Кожен розкачайте в тонкий корж на присипаній борошном поверхні.
  3. На одну половину коржа викладіть натертий сир, прикрийте другою половиною, з’єднайте краї (можна притиснути виделкою для міцності) та обріжте зайве.
  4. Обсмажуйте пиріжки в розігрітій олії з обох боків до золотистої скоринки. Подавати краще гарячими.

Ви можете використовувати будь-яку начинку: картопля, гриби, м’ясо, шпинат або капусту. Головне — дотримуватись технології приготування тіста, яке утримує навіть найсоковитішу начинку всередині.

Раніше видання інформувало, як правильно смажити рибу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно