Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 313 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 000+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Поради
  • Пиріг, який не можна зіпсувати: простий рецепт із сиром і полуницею

Пиріг, який не можна зіпсувати: простий рецепт із сиром і полуницею

Пиріг, який не можна зіпсувати: простий рецепт із сиром і полуницею

Духмяний, ніжний та легкий у приготуванні пиріг, який навіює спогади з дитинства.

Іноді хочеться приготувати щось смачне, але без зайвих витрат часу. Особливо зараз, коли у розпалі сезон полуниці, варто впіймати момент та зробити смачну випічку з неї. Поєднання сиру з ягодою — завжди вдала ідея. Цей рецепт підійде як для домашнього столу, так і для гостей.

ВІДЕО ДНЯ

Щоб усе вийшло з першого разу, переконайтеся, що у вас є всі інгредієнти вдома. Насправді у цій випічці немає продуктів, які неможливо дістати. Також полуницю за бажанням ви можете замінити іншою ягодою, а сир можете взяти домашній.

Читайте також:
Полуниця в шоколаді: простий рецепт смачного десерту
Реклама

Рецепт сирника з полуницею

Спочатку приготуйте бісквіт, а для цього знадобиться:

  • 1 яйце,
  • 50 г цукру,
  • дрібка солі,
  • 30 г сметани,
  • 40 г вершкового масла,
  • 90 г борошна,
  • розпушувач.
Реклама

Для начинки візьміть 400 г сиру, 1 яйце, 30 г цукру та 10 г крохмалю. Також додатково вам знадобиться 30 г борошна, 20 г вершкового масла, цукор та полуниця за смаком. Ось тепер можна приступати до приготування.

Розігрійте духовку до 180 °C. Форму для випікання застеліть пергаментом. Полуницю наріжте великими шматочками. Для начинки у блендері збийте до однорідної маси сир, яйце, цукор та крохмаль. Для бісквітного тіста збийте яйце з цукром і дрібкою солі до світлої пухкої маси. Додайте сметану та охолоджене розтоплене вершкове масло. Введіть борошно з розпушувачем і добре перемішайте.

Для крихти перетріть борошно, цукор і холодне вершкове масло до стану дрібної крихти. У підготовлену форму вилийте тісто й розрівняйте. Поверх викладіть сирну начинку. За бажанням злегка присипте її крохмалем і розкладіть полуницю. Посипте пиріг підготовленою крихтою й випікайте приблизно годину при температурі 180 °C. Після випікання дайте пирогу охолонути.

Реклама

Також ділимося рецептом смачного і дієтичного десерту, що не додає кілограмів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно