Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 313 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 000+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Поради
  • Що приготувати з кабачків: рецепт незвичного салату, який ви ще не куштували

Що приготувати з кабачків: рецепт незвичного салату, який ви ще не куштували

Страви з кабачків

Літні страви з кабачків мають великий попит серед українців. Рецептів є безліч, варто лише приділити трохи часу на приготування.

Українці здебільшого готують котлети та запіканки з кабачків. На цей раз ми розповімо про гарячий італійський салат. На його приготування потрібно дійсно мало часу.

ВІДЕО ДНЯ

Подають його як повноцінну страву, доволі ситну, адже в рецептурі ще використовується куряче філе.

Читайте також:
ТОП-3 дієтичні страви з полуниці
Реклама

Загалом список інгредієнтів виглядає наступним чином:

  • 300 грамів молодих кабачків,
  • 260 г курячого філе,
  • 2 зубчики часнику,
  • половина столової ложки оливкової олії,
  • 100 г помідорів чері,
  • свіжий базилік (за наявності),
  • сіль та перець — за смаком.
Реклама

Як готувати теплий салат з кабачків

  1. Куряче філе наріжте тонкими скибочками.
  2. Кабачки помийте, але чистити шкірку не потрібно. Наріжте їх брусочками.
  3. Часник подрібніть ножем (саме ножем, а не чавіть).
  4. Помідори наріжте навпіл.
  5. Розігрійте оливкову олію на сковорідці та обсмажте нарізаний часник до золотистого кольору. Він нам потрібен для аромату.
  6. Вкиньте порізане філе і посмажте його на максимальному вогні приблизно 3 хвилини. Далі всипте кабачки і так само смажте ще 2-3 хвилини.
  7. Посоліть і поперчіть та додайте базилік за наявності.
  8. Салат готовий в той момент, коли просмажаться тонкі скибочки філе.

Подавайте його відразу, він споживається теплим.

Раніше видання інформувало, що під час вирощування кабачків варто пам’ятати про те, що дуже важливо підживлювати овочі. Це допоможе потім зібрати гарний урожай.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно