Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 313 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 000+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Поради
  • Одна помилка може зіпсувати смак: як правильно смажити гриби з цибулею

Одна помилка може зіпсувати смак: як правильно смажити гриби з цибулею

Як смажити гриби з цибулею: є один секрет

Кулінари розповіли, як смажити гриби, щоб вони мали насичений смак і аромат.

Смажені гриби з цибулею — це страва, яку багато хто полюбляє. Готується вона легко, але мало хто знає, як правильно смажити гриби з цибулею. Більше того, чимало українців припускаються помилки, яка може зіпсувати смак страви.

ВІДЕО ДНЯ

Як правильно смажити гриби з цибулею

Частина людей спочатку смажить цибулю, а вже потім додає на сковорідку гриби. Проте досвідчені кулінари кажуть, що треба робити якраз навпаки. Спочатку на розігріту сковорідку з олією потрібно поставити грибочки і готувати їх доти, поки не утвориться золотава скоринка. Тільки після цього слід додавати нарізану цибулю і далі смажити страву, час від часу помішуючи її.

Реклама
Читайте також:
Мариновані гриби на зиму: рецепт для білих, підосичників та підберезників

Справа в тому, що якщо спочатку смажити цибулю, то зрештою вона переб’є смак грибів. Вони втратять і насичений смак, і характерний аромат. Та й не просмажаться до золотавої скоринки. А якщо ви полюбляєте додавати до страви часник, то запам’ятайте, що часник треба додавати до страви за 5-7 хвилин до її готовності.

Реклама

На чому краще смажити гриби

Грибочки можна готувати на звичайній соняшниковій олії. Якщо бажаєте, щоб дари лісу мали насичений смак і чудовий аромат, то можна смажити їх на оливковій олії, а перед додаванням цибулі покласти шматочок вершкового масла. Це ще краще розкриє смак грибів.

Але врахуйте, що сік, який під час смаження виділяють гриби, спочатку треба випарувати. І лише потім додавати цибулю та вершкове масло. Можна ще додати трішки петрушки чи кінзи для смаку. І, звісно ж, спецій.

Реклама

Нагадаємо, раніше видання писало про те, як смажити креветки і які два інгредієнти треба додати для неймовірного смаку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно