Часникова намазка на хліб: на приготування знадобиться всього 10 хвилин

Пропонуємо рецепт намазки на хліб, яка дуже легко готується і гарно смакує.
Ароматна часникова намазка буде чудовим перекусом або ж стане закускою під час застілля. Багато інгредієнтів цей рецепт не потребує, а з процесом приготування впорається навіть підліток. Приготування займе всього 10 хвилин.
ВІДЕО ДНЯЗнадобляться такі інгредієнти:
- часник — 4-5 зубчиків;
- оливкова олія;
- крем-сир;
- кунжут;
- петрушка;
- спеції за смаком.
Часникова намазка на хліб — рецепт
Спочатку треба почистити часник. Далі на сковорідці підсмажити часник та кунжут на оливковій олії.
Коли часничок стане золотистим і м’яким, його треба прибрати зі сковорідки, поставити у глибоку тарілку і подрібнити виделкою.
Далі треба додати крем-сир, підсмажений кунжут і дрібно нарізаний пучок петрушки. Всю цю масу треба ретельно перемішати, приправити спеціями і можна додати капельку олії. І все — ароматна намазка на хліб готова.
Нагадаємо, раніше видання публікувало рецепт аджики на зиму з помідорів та яблук.