Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 313 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 000+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Що можна приготувати за 10 хвилин без електроенергії

Що можна приготувати за 10 хвилин без електроенергії

У кількох областях почались масові відключення електроенергії. Ті, хто використовує електроплити для приготування їжі, не можуть їх увімкнути.

Видання підготувало швидкий рецепт, що можна приготувати за 10 хвилин і при цьому не використовувати електроенергію чи газ.

ВІДЕО ДНЯ

Один з варіантів — використати консервовану квасолю. Загалом вона — один із найпоживніших продуктів, багатий на рослинний білок, клітковину та мікроелементи. Звісно, що в консервованому вигляді її поживні цінності вже менші, але в час, коли потрібно щось швидко приготувати, вона чудово підійде.

Читайте також:
Ворог завдав удару по Україні: подекуди немає світла і введено аварійні відключення
Реклама

Інгредієнти:

  • 1 банка консервованої квасолі,
  • 200 грамів твердого сиру,
  • 1 болгарський перець,
  • 100 грамів сухариків,
  • зелень за смаком,
  • 1 зубчик часнику,
  • сіль — за бажанням.

Рецепт салату з консервованої квасолі за 10 хвилин

  1. Болгарський перець промийте та наріжте невеликими кубиками.
  2. Твердий сир також наріжте кубиками.
  3. З консервованої квасолі злийте рідину, за потреби промийте її чистою водою.
  4. У глибокій мисці змішайте всі інгредієнти — квасолю, перець, сир, сухарики.
  5. Додайте подрібнений часник, дрібку солі та свіжу зелень.

Цей салат готується швидко, але виходить дуже поживним і ароматним. Його можна подавати як самостійну страву або гарнір.

Раніше видання розповідало, що на Закарпатті печуть незвичний хліб з картоплею, який не черствіє 3-4 дні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно