Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Поради
  • Про ці способи мало хто знає: як правильно зберігати зелень у холодильнику

Про ці способи мало хто знає: як правильно зберігати зелень у холодильнику

Літо — це період фруктів, овочів та зелені. Однак далеко не кожен знає, як правильно зберігати зелень у холодильнику, аби вона не втрачала свіжості та свої корисні властивості.

Звісно, кілька днів зелень можна зберігати і за кімнатної температури. Але краще все ж у холодильнику. Однак важливо робити це правильно.

Насамперед варто знати, що перед тим, як поставити зелень у холодильник, її треба очистити та перебрати. Найкраще зберігати зелень при температурі 0 градусів на нижній полиці холодильника.

Читайте також:
З полуницею або малиною: як зробити морозиво без морозивниці

Є кілька варіантів, як правильно зберігати зелень у холодильнику, наприклад петрушку чи кріп. Можна поставити зелень у вакуумний контейнер, але перед цим його треба ретельно вимити і просушити.

Також зелень добре зберігається, якщо її поставити у скляну банку із герметично закритою кришкою. Але треба ретельно очистити зелень, адже якщо є якісь пошкодження, то вона може почати загнивати. Також зберігати зелень можна у холодильнику, загорнувши її в паперові рушники.

Нагадаємо, раніше видання писало, як готується справжнє малинове варення.