Про ці способи мало хто знає: як правильно зберігати зелень у холодильнику
Літо — це період фруктів, овочів та зелені. Однак далеко не кожен знає, як правильно зберігати зелень у холодильнику, аби вона не втрачала свіжості та свої корисні властивості.
Звісно, кілька днів зелень можна зберігати і за кімнатної температури. Але краще все ж у холодильнику. Однак важливо робити це правильно.
Насамперед варто знати, що перед тим, як поставити зелень у холодильник, її треба очистити та перебрати. Найкраще зберігати зелень при температурі 0 градусів на нижній полиці холодильника.
Є кілька варіантів, як правильно зберігати зелень у холодильнику, наприклад петрушку чи кріп. Можна поставити зелень у вакуумний контейнер, але перед цим його треба ретельно вимити і просушити.
Також зелень добре зберігається, якщо її поставити у скляну банку із герметично закритою кришкою. Але треба ретельно очистити зелень, адже якщо є якісь пошкодження, то вона може почати загнивати. Також зберігати зелень можна у холодильнику, загорнувши її в паперові рушники.
Нагадаємо, раніше видання писало, як готується справжнє малинове варення.