Без яєць та молока: чому їх краще не додавати у фарш для котлет
Ми звикли бачити ці два інгредієнти у рецептах котлет. Але мало хто знає, що вони не є обов’язковими.
Хороший фарш для котлет може вийти і не використовуючи яєць. Вони необхідні лише за умови, якщо ви кладете до м’яса батон — щоб скріпити.
Така практика була поширеною колись, коли м’ясо було дорогим та недоступним для багатьох, або ж у дефіциті. Тоді котлети готували з хлібом. Таким чином втрачається соковитість страви.
Для приготування котлет також не обов’язково додавати молоко у фарш. Якщо ви використовуєте батон, його можна змочити просто у воді, оскільки молоко не завжди добре поєднується з м’ясом через різні види білків.
Отже, в принципі для котлет можна обмежитися такими інгредієнтами:
- фарш свинячий;
- цибуля ріпчаста;
- часник — 2 зубчики;
- перець чорний мелений;
- сіль;
- панірувальні сухарі:
- олія — для смаження.
Цей простий набір продуктів дозволяє отримати смачний фарш для котлет, не втрачаючи їхньої натуральної соковитості і смаку.
Раніше видання пропонувало простий рецепт, як приготувати оладки з кабачків.