Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Оладки з кабачків: простий рецепт, як приготувати смакоту

Оладки з кабачків: простий рецепт, як приготувати смакоту

Оладки з кабачків підходять як для сніданку, так і для вечері. Цей рецепт не тільки простий у приготуванні, але й допоможе урізноманітнити повсякденне меню та зробити його більш здоровим.

У цій статті ми поділимося простим рецептом оладків з кабачків, який сподобається вам і вашим близьким.

ВІДЕО ДНЯ

Щоб приготувати смачну страву, знадобляться наступні інгредієнти:

  • 2 середніх кабачки,
  • 2 яйця,
  • 4 столові ложки борошна,
  • 1 цибулина,
  • сіль і перець за смаком,
  • олія для смаження.
Реклама
Читайте також:
Як приготувати хрусткі малосольні огірки: простий рецепт

Простий рецепт оладок з кабачків

  1. Кабачки ретельно вимийте і натріть на крупній тертці. Злийте зайву рідину, щоб оладки не вийшли надто м’якими.
  2. У велику миску додайте натерті кабачки, яйця, натерту на дрібній тертці цибулю, борошно, сіль і перець. Ретельно перемішайте, щоб усі інгредієнти рівномірно розподілилися.
  3. Нагрійте олію на сковороді на середньому вогні. Викладайте ложкою невеликі порції кабачкової суміші і обсмажуйте оладки з обох сторін до золотистої скоринки. Зазвичай це займає близько 3-4 хвилин з кожного боку.
  4. Готові оладки викладіть на паперовий рушник, щоб видалити зайву олію. Подавайте гарячими зі сметаною або вашим улюбленим соусом.
Реклама

Ви можете експериментувати з додатковими інгредієнтами, такими як тертий сир, часник або зелень, щоб додати оладкам нових смакових ноток.

Раніше видання розповідало, що молоді кабачки на зиму можна замаринувати по-новому.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно