Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

І салат, і закуска: рецепт смачних запечених перців

Якщо вам набридли застарілі рецепти, спробуйте щось нове. Запечений перець точно потішить ваші смакові рецептори.

Солодкий перець містить величезну кількість корисних речовин і вітамінів. Він не лише поживний, а й покращує травлення.

Крім цього, перець робить страву яскравою та апетитною на вигляд. Рецепт запечених перців опублікувала кулінарний блогер під ніком anny.cooking.

Читайте також:
Паста з кабачка: спробуйте легкий літній варіант для вечері або обіду

Інгредієнти:

  • 3-4 перці (можна й більше);
  • 1 зубчик часнику;
  • 1 ч. л. французької гірчиці;
  • 1/2 невеликої фіолетової цибулі;
  • 1 ст. л. олії;
  • 1 ст. л. яблучного оцту;
  • сіль, петрушка.

Приготування:

  1. Болгарський перець вимити, почистити від серединки та викласти на пергамент.
  2. Запікати 30 хвилин при 200 градусах до рум’яної скоринки.
  3. Викласти у миску, накрити плівкою та дати повністю охолонути.
  4. Потім очистити від шкірки та нарізати скибками.
  5. Додати гірчицю та порізані цибулю, часник і петрушку. Додати олію, сіль та оцет до свого смаку.
  6. Перемішати та перекласти у баночку. Маринувати у холодильнику протягом години.
Рецепт смачних запечених перців

Запечений перець можна їсти як салат, а можна як закуску разом з сиром фета.

Нагадаємо, раніше блогерка розповіла, як приготувати смачний салат з баклажанів.