І салат, і закуска: рецепт смачних запечених перців
Якщо вам набридли застарілі рецепти, спробуйте щось нове. Запечений перець точно потішить ваші смакові рецептори.
Солодкий перець містить величезну кількість корисних речовин і вітамінів. Він не лише поживний, а й покращує травлення.
Крім цього, перець робить страву яскравою та апетитною на вигляд. Рецепт запечених перців опублікувала кулінарний блогер під ніком anny.cooking.
Інгредієнти:
- 3-4 перці (можна й більше);
- 1 зубчик часнику;
- 1 ч. л. французької гірчиці;
- 1/2 невеликої фіолетової цибулі;
- 1 ст. л. олії;
- 1 ст. л. яблучного оцту;
- сіль, петрушка.
Приготування:
- Болгарський перець вимити, почистити від серединки та викласти на пергамент.
- Запікати 30 хвилин при 200 градусах до рум’яної скоринки.
- Викласти у миску, накрити плівкою та дати повністю охолонути.
- Потім очистити від шкірки та нарізати скибками.
- Додати гірчицю та порізані цибулю, часник і петрушку. Додати олію, сіль та оцет до свого смаку.
- Перемішати та перекласти у баночку. Маринувати у холодильнику протягом години.
Запечений перець можна їсти як салат, а можна як закуску разом з сиром фета.
Нагадаємо, раніше блогерка розповіла, як приготувати смачний салат з баклажанів.