Легендарний рецепт: як приготувати картоплю з лисичками
Блогер Ангеліна Зінкова поділилися способом приготування картоплі з лисичками. За її словами, це легендарний рецепт.
Картопля з лисичками точно не залишить вас байдужими. Для приготування цієї страви вам знадобиться як духовка, так і плита.
Гриби блогер перед приготуванням не відварює. Однак якщо ви хвилюєтеся за їхню якість — вона радить кинути їх у киплячу воду на 5-7 хвилин.
Читайте також:
Інгредієнти для соусу:
- сметана,
- зелень,
- сіль,
- перець,
- лимонний сік.
Приготування:
- На картоплі зробити надрізи, ніж при цьому тримати під кутом.
- Відварити у підсоленій воді 10-15 хв залежно від сорту картоплі.
- Смажити у духовці у режимі гриль (220 градусів) до румʼяної скоринки, приблизно 10 хв.
- Лисички обсмажити на вершковому маслі, оливковій олії з часником хвилин 10.
Нагадаємо, раніше блогерка розповіла, як приготувати смачний салат з баклажанів.