Найсмачніші пісні голубці: рецепт, як їх приготувати
Смачні пісні голубці з грибами — ця страва ідеально підійде для тих, хто дотримується посту.
Нічого складного у їх приготуванні немає. Головне дотримуватись пропорцій.
Інгредієнти
- Капуста — 1 великий качан.
- Рис — 1 склянка.
- Гриби (бажано сушені білі, але згодяться й інші) — 300 г.
- Морква — 1 шт.
- Цибуля — 1 шт.
- Томатна паста — 2 ст. л.
- Сіль, перець, улюблені спеції — за смаком.
Як приготувати пісні голубці з грибами
- Перший і найважливіший етап — підготувати капустяне листя. Відваріть качан у великій каструлі, щоб листя стало м’яким і легко знімалося.
- Починаємо готувати начинку. Замочіть сушені гриби у воді, хай трохи постоять. Потім наріжте їх дрібними кубиками, натріть моркву і дрібно поріжте цибулю. На пательні розігрійте трохи олії та підсмажте спочатку цибулю, потім додайте моркву і гриби. Дочекайтеся, поки вони підрум’яняться. Додайте до грибів рис, посоліть, поперчіть і перемішайте. Начинка готова.
- Візьміть капустяний лист, покладіть трохи начинки в центр і загорніть. Тут все за давньо відомою технологією.
- У великій каструлі викладіть голубці, залийте їх водою, змішаною з томатною пастою, додайте спеції за смаком. Тушкуйте на повільному вогні приблизно 40-50 хвилин. Але орієнтуйтесь за м’якісю рису верхнього голубця.
Раніше видання публікувало пісні страви швидкого приготування.