Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Нагетси як в Макдональдсі: рецепт, як їх приготувати вдома

Для тих, хто мріє приготувати курячі нагетси як в Макдональдсі, є доволі простий рецепт. Це не буде стовідсоткове співпадіння, але дуже схоже по смаках.

Нагетси з Макдональдсу — це той смак, який полюбляють багато людей. Хрустка скоринка, соковите м’ясо всередині та аромат — візитівка страви.

Для тих, хто бажає приготувати вдома смачні нагетси, є рецепт. Головне мати свіже куряче філе, адже воно є зіркою страви. Звісно, що проконтролювати цей момент під час купівлі практично неможливо, але філе має бути саме охолодженим, а не перемерзлим. Інакше нагетси вийдуть сухуватими.

Читайте також:
Смачна випічка до чаю: простий рецепт кексів із джемом

З яких інгредієнтів готуватимемо:

  • куряче філе — 500 грамів,
  • яйця — 2 штуки,
  • борошно — 100 грамів,
  • панірувальні сухарі — 150 грамів,
  • крохмаль — 50 грамів,
  • сіль, перець та спеції — за смаком,
  • олія для смаження — достатньо для фритюру.

Також можна додати трохи часникового порошку чи паприки, щоб нагетси мали ще більш насичений смак.

Готуємо вдома нагетси як в Макдональдсі

  1. Наріжте куряче філе на невеликі шматочки (орієнтовно 2×4 сантиметри). Посоліть, поперчіть і залиште на 10 хвилин.
  2. Підготуйте три миски: в одну насипте борошно, в іншу збийте яйця, а в третю — змішайте панірувальні сухарі з крохмалем. Кожен шматочок курки спочатку обваляйте в борошні, потім занурте в яйце і, нарешті, щедро покрийте сухарями.
  3. Розігрійте олію в глибокій сковороді або фритюрниці. Щоб перевірити готовність олії, киньте туди шматочок хліба — якщо він починає активно шипіти, можна смажити нагетси. Обсмажуйте до золотистої скоринки (приблизно 3-4 хвилини з кожного боку).
  4. Вийміть нагетси на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру. А потім — подавайте до столу з вашим улюбленим соусом.

Нагадаємо рецепт, як приготувати домашні пампушки з часниковим соусом.