Рецепт заварного крему, який нагадає дитинство

Рецепт заварного крему

Читайте, як приготувати заварний крем удома з доступних інгредієнтів.

Солодкі тістечка, насичені неймовірно ніжним кремом, — справжній смак із дитинства. Чи не кожен куштував такі смаколики та пам’ятає навіть їхній запах. Цей рецепт може передаватися з покоління в покоління та стане улюбленим для всіх.

Щоб приготувати його вдома, не потрібно витрачати багато часу та продуктів. Ви можете зробити заварний крем для торта чи вафельних трубочок, а також для іншої випічки. Все на ваш розсуд.

Читайте також:
Рецепт американського печива Crumbl Cookies

Як приготувати заварний крем

Для того щоб зробити цей смаколик, варто підготувати такі інгредієнти:

  • 500 мл молока,
  • 200 г цукру,
  • 4 яєчні жовтки,
  • 50 г борошна,
  • 1 ч. л. ваніліну.

Ванілін надасть крему той самий запах із дитинства. Тож, для початку розітріть жовтки з цукром, борошном та ваніліном. Поставте в каструлю нагріватися молоко — воно має бути гарячим. Далі поступово виливайте молоко в яєчну масу, при цьому помішуючи її вінчиком. Варіть на слабкому вогні, постійно перемішуючи. Коли крем загусне, зніміть каструлю з плити та дайте масі охолонути.

Ви можете придбати вже готові коржі для «Наполеона» та перемастити їх кремом — вийде торт, як з магазину.

Нагадуємо рецепт шоколадного торта без молока та яєць.