Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 313 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 000+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Цей салат із 2000-х готував майже кожен — рецепт

Забутий рецепт салату з дитинства, який готували майже в кожній родині.

Чи не кожна людина вже у дорослому віці хоче згадати смак дитинства. Страви, які колись готували на кожне свято, запашна випічка мами чи бабусі — на вагу золота. Деякі рецепти залишаються записаними на пожовтілих сторінках зошита і передаються з покоління в покоління.

Один із таких рецептів розглянемо сьогодні. Мова йде про салат із 2000-х. У ті часи популярною була мівіна, яку діти любили крадькома від батьків їсти сухою. Це універсальна страва, яка доступна і зараз. Це легкий і простий рецепт салату з додаванням вермішелі швидкого приготування.

Читайте також:
Цей білковий салат можна їсти хоч перед сном – без шкоди для фігури

Для початку підготуйте всі інгредієнти:

  • 1 пачка вермішелі,
  • шинка,
  • 2 яйця,
  • 1 огірок,
  • майонез,
  • кукурудза,
  • сіль та перець за смаком.

Для початку в окремій мисці треба запарити вермішель швидкого приготування. Потім остудіть її повністю, а зайву воду злийте. Шинку, варені яйця та огірок наріжте кубиками і додайте їх до вермішелі. Посоліть, поперчіть і заправте майонезом — салат готовий. За бажанням ви можете додати ще помідори, сухарики тощо.

Раніше видання писао, як смажити картоплю, щоб вона не прилипала до сковорідки.