Цей салат із 2000-х готував майже кожен — рецепт
Забутий рецепт салату з дитинства, який готували майже в кожній родині.
Чи не кожна людина вже у дорослому віці хоче згадати смак дитинства. Страви, які колись готували на кожне свято, запашна випічка мами чи бабусі — на вагу золота. Деякі рецепти залишаються записаними на пожовтілих сторінках зошита і передаються з покоління в покоління.
Один із таких рецептів розглянемо сьогодні. Мова йде про салат із 2000-х. У ті часи популярною була мівіна, яку діти любили крадькома від батьків їсти сухою. Це універсальна страва, яка доступна і зараз. Це легкий і простий рецепт салату з додаванням вермішелі швидкого приготування.
Для початку підготуйте всі інгредієнти:
- 1 пачка вермішелі,
- шинка,
- 2 яйця,
- 1 огірок,
- майонез,
- кукурудза,
- сіль та перець за смаком.
Для початку в окремій мисці треба запарити вермішель швидкого приготування. Потім остудіть її повністю, а зайву воду злийте. Шинку, варені яйця та огірок наріжте кубиками і додайте їх до вермішелі. Посоліть, поперчіть і заправте майонезом — салат готовий. За бажанням ви можете додати ще помідори, сухарики тощо.
Раніше видання писао, як смажити картоплю, щоб вона не прилипала до сковорідки.