Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Берегові поблизу торгового комплексу ножем поранили чоловіка

Вчора ввечері, близько 19:45, до поліції Берегова надійшло повідомлення від медиків районної лікарні про те, що за лікарською допомогою звернувся 37-річний мешканець міста. У чоловіка діагностували колото-різане проникаюче поранення грудної клітини з пошкодженням внутрішніх органів.

Вже за кілька годин оперативники та працівники групи реагування патрульної поліції встановили особу причетну до злочину. Як з’ясувалося, ушкодження чоловік отримав близько 18:40, неподалік торгового комплексу у Берегові.

Під час розмови між двома чоловіками виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. Відтак, 50-річний раніше судимий берегівець витягнув із кишені розкладний ніж, одним ударом наніс знайомому тілесне ушкодження і втік.

Читайте також:
Молодому закарпатцю скалічили життя. Хлопець прикутий до ліжка

Знаряддя злочину слідчо-оперативна група поліції знайшла у будинку зловмисника. Зараз 50-річний житель Берегова затриманий у процесуальному порядку та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Потерпілий самотужки дібрався до медустанови, де йому надали необхідну допомогу.

За вказаним фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). За такі дії затриманому загрожує до 8 років позбавлення волі.