Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські діти мають змогу написати різдвяного листа українським воїнам

Закарпатські діти мають змогу написати різдвяного листа українським воїнам

Ужгородський пресклуб проводить традиційний передсвятковий конкурс "Різдвяна листівка з Ужгорода". Цьогоріч акція буде особливою: листівки, надруковані з дитячих малюнків, підпишуть усі охочі, а волонтери забезпечать їх доставку військовим на фронт.

Конкурс малюнків "Різдвяна листівка з Ужгорода" триватиме до 12 грудня. Цього року організатори трохи розширили тематику і, окрім зображень зими та святкового міста, закликають учасників малювати і Перемогу України.

Читайте також:
Українці створили петицію і просять заборонити прикрашати міста до новорічних свят

Як розповідає голова Ужгородського пресклубу Ірина Бреза, до участі у конкурсі запрошуються творчі закарпатці віком від 2 до 16. Серед робіт, поданих на конкурс, через голосування оберуть малюнки, які стануть справжніми поштовими листівками: 12 робіт, які наберуть найбільшу кількість "лайків" у соцмережах будуть надруковані у вигляді  листівок і увійдуть у святковий набір "Різдвяна  листівка з Ужгорода".  Автори робіт-переможців отримають смачний святковий  подарунок, славу і, звісно, набори з 12 листівок, – йдеться у повідомленні Ужгородського пресклубу.

Після оголошення результатів та нагородження переможців конкурсу кожен охочий зможе підписати листівку для військових, а волонтери із благодійного фонду "Добрі справи Закарпаття" та Руху підтримки закарпатських військових забезпечать доставку листівок з Ужгорода безпосередньо на фронт.

До участі запрошуються діти віком від 2 до 16 років. Малюнки (якісні скани) надсилайте до 12  грудня на e-mail: uzhgorod@ cure.org.ua з поміткою "Christmas card".

Обов’язкова інформація у листі з малюнком: ім’я дитини,  вік, контакти батьків.