Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Міліціонери Ужгорода затримали любителя дармового пива

В Ужгороді міліціонери за „гарячими слідами” затримали викрадача пива. Загальна сума завданого злодієм збитку становить 250 гривень. Днями до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції...

В Ужгороді міліціонери за „гарячими слідами” затримали викрадача пива. Загальна сума завданого злодієм збитку становить 250 гривень.

Днями до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 28-річна Валерія, приватний підприємець. Жінка повідомила, що з відкритого підсобного приміщення її кафе по вулиці Корзо невідома особа викрала близько 30 пляшок пива.

В ході проведення оперативно-пошукових заходів особа, причетна до даного правопорушення, була встановлена та затримана. Крадієм виявився 20-річний житель Ужгородського району, який ніде не працює. Піти на крадіжку його штовхнув брак грошей. Речові докази вилучено частково.

Слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення чи сховище), санкцією якої передбачено позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Наразі слідство триває. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС