Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Іршавщині готуються до безпечного літа

Під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Юрія Фельцана та за участі керівників структурних підрозділів РДА й окремих служб району відбулося чергове засідання районної комісії з питань...

Під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Юрія Фельцана та за участі керівників структурних підрозділів РДА й окремих служб району відбулося чергове засідання районної комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС).

Обговорювали питання про план першочергових заходів з профілактики травматизму невиробничого характеру, затвердження плану заходів із забезпечення санітарно-епідеологічного благоустрою населення Іршавського району у весняно–літній період. Також на комісії розглянули листи від Іршавського райвідділу держтехнобезпеки: про стан противопожежного захисту місць відпочинку та оздоровлення дітей на території району; від Іршавського райвідділу УМНС: щодо заходів з обстеження аварійних дерев на території району, які несуть загрозу життю та здоров’ю людей; та лист від Іршавської філії ПАТ «Закарпатгаз»: щодо самовільного встановлення газових приладів.

По всіх питанням, що розглядали на засідання комісії прийнято відповідні рішення та листи взяті до уваги.

Також опрацьовано заяви від громадян по наданню допомоги у зв’язку з пожежами.

Іршавська РДА