Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Укрзалізниця" почне годувати пасажирів потягів: опубліковане меню і фото

"Укрзалізниця" почне годувати пасажирів потягів: опубліковане меню і фото

12 червня глава "Укрзалізниці" Євген Кравцов презентував нову послугу компанії з харчування у пасажирських поїздах. Так, послугу повноцінного харчування запустять 18 червня у деяких поїздах, які курсують в нічний час.

Нагадаємо, раніше Кравцов сповістив, що "Укрзалізниця" планує запустити пілотний проект з харчування пасажирів у потягах, що курсують між Одесою, Києвом, Ужгородом та Івано-Франківськом.

"На окремих маршрутах під час подорожі пасажирам буде доступний повноцінний сніданок і гарячий обід, зокрема перші і другі страви", – сказав глава "Укрзалізниці".

Зазначимо, що оплатити послугу можна буде як готівкою, так і банківською карткою. Тестування нової послуги розпочнеться у поїздах №81 Київ - Ужгород, №104 Київ - Маріуполь, №7 Київ - Івано-Франківськ, №749 Київ - Івано-Франківськ.

Читайте також:
"Укрзалізниця" підвищує ціни на квитки

"Замість борщу поки гаспачо, але є ще 2 види перших страв, смачні обіди та натуральні чаї і кава", – написав Кравцов на своїй сторінці у Facebook.

"Спробував нове меню з повноцінного гарячого харчування, яке запроваджуємо для своїх пасажирів. За кілька днів на 4-х поїздах, що їдуть зі столиці до Маріуполя, Івано-Франківська та Ужгорода, відтепер можна обирати їжу на власний смак", – додав глава "Укрзалізниці".

Він також розповів, що придбати ланч-бокси можна буде вже при онлайн-покупці квитка. Згодом таку функцію запровадять і для інших позицій із меню.

"Замовлення можна оформити на пасажирське місце по телефону, через офіціанта-стюарда або безпосередньо у спеціально обладнаному сервісному купе",
– зазначив Кравцов, додавши, що меню залежатиме від сезону. До меню планується додати більше українських страв.