Вся Україна дізналася про закарпатське село, в якому виготовляють ароматні приправи
На Ужгородщині в селі Велика Добронь у розпалі сезон приготування паприки. Цю ароматну і корисну приправу роблять тут з дозрілого червоного перцю –солодкого й гіркого. Вирощують його селяни гектарами, перець росте майже на кожному городі.
Його збирають і сушать на сонці, будинки в селі обвішані мішками з червоним перцем, як гірляндами. Червоний перець спеціального сорту називають добронськими, як село. Він солодкий на смак, дуже м’ясистий і якнайкраще підходить для виготовлення ароматної приправи – паприки.
Читайте також:
Урожай цьогоріч менший, ніж минулого року, далася взнаки літня спека. Але перець ще більш ароматний. Докладніше – у сюжеті "ICTV".