Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Народжуйте! «Агро-Лучки» підтримають

СТОВ «Агро-Лучки» надає допомогу на народження дітей у сім’ях пайовиків. І це факт. Звісно, найкраща підтримка для новоспечених батьків – матеріальна. З появою немовляти, стільки всього необхідно – не злічити. І то все в одну мить. І ліжечко, і візочок, повзунки й кофтинки, пелюшки й підгузки, пляшечки, дитяче харчування… До безкінечності. А ціни на все це захмарні. 

Програма фінансової підтримки на народження дитини в сім’ї пайовика діє по всіх підприємствах Українського аграрного холдингу, до складу якого входить і СТОВ «Агро-Лучки». На сьогодні сума одноразової допомоги становить 10 тисяч гривень.

Оксана Яркова із села Великі Лучки щиро вдячна СТОВ «Агро-Лучки» за допомогу, яка стала дуже цінною, адже Сергійко – це вже п’ята дитина в сім’ї.

Читайте також:
Пайовикам СТОВ "Агро-Лучки" пощастило: їхня земля в надійних руках

Дивлячись на струнку молоду жінку, як маму однорічного малюка її ще можна уявити, а от у те, що вона подарувала життя п’ятьом діткам, чесно кажучи, не віриться. Ба більше – старша донька вже відзначила повноліття. Можна сказати, Оксана на своєму прикладі демонструє, наскільки народження дітей омолоджує жінку, тримаючи в постійному тонусі.

Діти – найбільше багатство родини. Старша донька Яркових, 18-річна Христина, навчається на ІV курсі Берегівського медичного коледжу. Буде фельдшером. Наталії 17 років, вона – третьокурсниця училища, здобуває фах повара-кондитера. 14-річна Олександра навчається в 10-му класі, Костянтин молодший – другокласник. А найменший у родині - Сергій, влітку відзначив свій перший день народження. 

Читайте також:
СТОВ «Агро-Лучки» в тандемі із місцевою владою Великих Лучок демонструє приклад ефективної співпраці

Щоби забезпечити дітей усім необхідним, щоб нагодувати, вивчити, сплатити за проїзд і проживання студенток, оплатити комунальні послуги, батьки багато трудяться. Голова родини  їздить на заробітки за кордон, мама Оксана працює на пошті. Отримує ще державних 860 грн. в місяць на наймолодшого сина. 

Як відомо, за п’ятьох дітей жінкам присвоюють звання матері-героїні, але вже коли меншому виповниться вісім років. Звісно, титул – поняття відносне й формальне. Головне, що для своїх доньок і синів Оксана більше, ніж героїня. Вона уособлює в собі всю Вселенську любов і материнську жертовність, ніжність і ласку, відповідальність і самовідданість в усьому, що стосується життя дітей та їхнього достойного майбутнього. Такою мамою можна тільки захоплюватися. Тож нехай доля дарує їй та її діткам свою прихильність, щоби зростали батькам на радість.