Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті провели спецоперацію. Затримали групу зловмисників

На Закарпатті провели спецоперацію. Затримали групу зловмисників
ВІДЕО ДНЯ

В результаті проведення ряду оперативних заходів співробітники міграційної поліції Закарпаття у співпраці з військовослужбовцями Чопського прикордонного загону припинили незаконну діяльність групи зловмисників, які переправляли через держкордон України чоловіків призовного віку.

На Закарпатті провели спецоперацію. Затримали групу зловмисників – 06
Реклама

Троє фігурантів налагодили нелегальний канал через так званий «зелений кордон», який функціонував у межах Ужгородського району, неподалік Великого Березного.

Читайте також:
На Закарпатті колишньому генпрокурору Рябошапці вручили повістку до військкомату
Реклама

Серед зловмисників було двоє закарпатців та один житель Харківської області. Останній займався пошуком клієнтів, інші двоє його спільників відповідали за поселення та подальшу переправу чоловіків до Словаччини. Такі послуги фігуранти оцінили в 4 500 $ з однієї людини.

20 квітня оперативники поліції за силової підтримки спецпідрозділу КОРД 1затримали всіх причетних до злочинної схеми в момент, коли ті саме незаконно переправляли чергову групу з числа трьох чоловіків призовного віку поза офіційними пунктами пропуску.

Підозрюваних у незаконному переправленні через державний кордон України, за процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури, працівники поліції затримали у порядку статті 208 КПК України. Зараз вони перебувають у ізоляторі тимчасового тримання.

Реклама
На Закарпатті провели спецоперацію. Затримали групу зловмисників – 07

У відділі комунікації поліції Закарпатської області зазначили, що трьох їхніх клієнтів доставлено у військкомат для вручення їм повісток.

Слідчі проводять досудове розслідування у рамках розпочатого кримінального провадження за ч.3 ст.332 Кримінального кодексу України.

Відповідно до санкції вказаної статті затриманим загрожує до 9 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна. У справі триває досудове розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно