Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Пенсіонер вкрав косметику на суму 1200 гривень

Пенсіонер вкрав косметику на суму 1200 гривень
65-літній пенсіонер із села Баркасово, Мукачівського району у приміщенні податкової інспекції обікрав жінку. Щоправда, це підтверджують тільки камери відеоспостереження, встановленні в приміщенні...

65-літній пенсіонер із села Баркасово, Мукачівського району у приміщенні податкової інспекції обікрав жінку. Щоправда, це підтверджують тільки камери відеоспостереження, встановленні в приміщенні інспекції по вул. Горького м. Мукачева. Сам підозрюваний у своєму проступкові не зізнається.

ВІДЕО ДНЯ

Як пояснила 33-літня жінка, дистриб’ютор косметичної фірми, вона зранку зайшла до податкової, щоб дітям оформити ідентифікаційні номери. Та із власної необережності, як стверджує мукачівка, залишила сумку з косметичною продукцією на полиці, а сама відійшла до найближчого віконця. За кілька хвилин, повернувшись назад, вона вже не знайшла своїх речей, про що і повідомила правоохоронні органи.

Працівниками карного розшуку Мукачівського міськвідділу (з обслуговування м. Мукачева та Мукачівського району) було опитано можливих свідків крадіжки, та на жаль громадяни виявились настільки заклопотаними своїми справами, що не помітили чоловіка, який спокусився на чуже. Однак, через камери відеонагляду було чітко зафіксовано поважного чоловіка, який зайшов до інспекції і виніс з приміщення ДПІ чужу сумку.

Реклама

По даному факту слідчим Мукачівського МВ (з обслуговування м. Мукачева та Мукачівського району) УМВС України в Закарпатській області лейтенантом міліції В. В. Мирончуком порушено кримінальну справу. За висновками проведених експертиз жінці спричинено матеріальних збитків на суму майже 1200 грн., адже саме стільки коштували косметичні засоби, які привласнив собі чоловік. Пенсіонер, який жодного разу не мав сутичок із законом, відповідатиме за скоєне за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно