Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородські міліціонери розшукали неповнолітнього грабіжника

Ужгородські міліціонери розшукали неповнолітнього грабіжника

Із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернувся 67-річний мешканець одного з сіл району. Пенсіонер повідомив, що невідомий вирвав з рук його 13-річного онука мобільний телефон.

ВІДЕО ДНЯ

З’ясувалося, що 13-річний онук заявника мешканець Рахівського району. Під час літніх канікул неповнолітній відпочивав у свого дідуся на Ужгородщині. До обласного центру приїхав зустрітися із приятелем. Зустрілися в одному з дворів на вул.Міцкевича в Ужгороді. Там приятель потерпілого спілкувався з двома юнаками. Між хлопцями зав’язалася розмова. Через деякий час один із нових знайомих рахівчанина попросив у нього мобільний телефон. Мовляв, потрібно терміново передзвонити. У проханні малознайомого потерпілий відмовив. Отримавши відмову, зловмисник вирвав із рук неповнолітнього телефон та пішов. Рахівчанин спробував наздогнати свого кривдника, але це йому не вдалося, - повідомляють в Ужгородському МВ УМВС.

До справи взялися працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей Ужгородського міськвідділу міліції. Зловмисника правоохоронці розшукали. Ним виявився 14-річний ужгородець. Міліціонери встановили, що вкрадену мобілку неповнолітній зловмисник встиг продати своїй знайомій. Мобільний телефон вилучено й буде повернуто законному власнику.

Реклама

Зараз неповнолітній правопорушник спілкується з міліціонерами. За даним фактом слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Триває досудове розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно