Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Поліцейські Київщини розшукують підозрюваних у вбивстві Тараса Познякова, які були згадані учасниками мукачівської стрілянини

Поліцейські Київщини розшукують підозрюваних у вбивстві Тараса Познякова, які були згадані учасниками мукачівської стрілянини

Поліцейські Київщини розшукують підозрюваних у вбивстві Тараса Познякова, які були згадані учасниками мукачівської стрілянини

Головне Управління Національної поліції у Київській області оголосило у розшук двох осіб, які причетні до вбивства 25-річного львів’янина Тараса Познякова.

ВІДЕО ДНЯ

"Під час розслідування кримінального провадження, відкритого за п.6 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України по факту безвісти зниклого жителя Львова 25-річного Тараса Познякова,  правоохоронці встановили двох підозрюваних осіб. Ними виявилися 36-річний Дмитро Голуб, житель Чернівців та 25-річний Луан Кінгісепп, громадянин Росії, які оголошені у державний розшук", – йдеться у повідомленні відділу комунікацій ГУ НП у Київській області.

Встановлено, що 4 квітня Тарас Позняков на власному авто «Ауді А6» виїхав зі Львова до столиці. По дорозі погодився підвезти до Києва двох осіб, які представилися учасниками АТО, але до міста він не доїхав і зник разом зі своїм автомобілем.  На даний час його місцезнаходження невідоме.

Реклама

Під час проведення  оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили, що до скоєння умисного вбивства з метою заволодіння автомобілем  «Ауді А6»  можуть бути причетні дві особи.

– Голуб Дмитро Вікторович, 18.11.1979 року народження, позивний «Тоф», уродженець Російської Федерації, житель м. Чернівці, який перебуває у розшуку за пограбування.

Реклама
Поліцейські Київщини розшукують підозрюваних у вбивстві Тараса Познякова, які були згадані учасниками мукачівської стрілянини – 01

– Кінгісепп Луан Миколайович, 23.03.1991 року народження, позивний «Лука», уродженець та громадянин РФ, житель м. Макіївка, Донецької області.

Поліцейські Київщини розшукують підозрюваних у вбивстві Тараса Познякова, які були згадані учасниками мукачівської стрілянини – 02
Реклама

Нагадаємо, що голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль повідомив про те, що громадяни Луан Кінгісепп та Дмитро Голуб у складі спецпідрозділу "Сонечко" "Правого сектору" брали участь у мукачівській стрілянині, яка сталась 11 липня 2015 року.

Закарпатська поліція спростувала заяву очільника області, стверджуючи, що за результатами перевірки підозрювані у вбивстві Тараса Познякова не брали участь у резонансних подіях у Мукачеві.

У відповідь Геннадій Москаль виклав фотографію, на якій Луан Кінгісепп був у камуфляжі з нашивкою спецпідрозділу "Сонечко".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно