Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді "пограбували" банк

В Ужгороді "пограбували" банк
ВІДЕО ДНЯ

Спортивний костюм темного кольору, на голові кепка та капюшон… Поводився молодик підозріло: повільно та весь час озираючись, попрямував до каси одного із банків Ужгорода. Тільки-но хлопець зайшов у відділення, як викликав підозру у охоронця і, як виявилося, не дарма, адже через кілька секунд він витягнув з кишені пістолет і вигукнув: «Гроші в пакет! Це пограбування!».

– Я швидко одягнув шолома, взяв у руки зброю. Поки грабіжник вимагав у касирки гроші, я зачинив відділення й намагався заспокоїти зловмисника, – розповів охоронець Управління поліції охорони в Закарпатській області.

Реклама

Та озброєний відвідувач здаватися і не думав – переконливо продовжував вимагати гроші. Він і не підозрював, що касирка натиснула «тривожну» кнопку і наряд групи реагування поліції охорони вже вирушив до банківського відділення на площі Шандора Петефі, – йдеться у повідомленні Управління поліції охорони в Закарпатській області.

Поки налякані касири наповнювали ранець грабіжника грошима, приміщення банку вже оточили поліцейські охорони. Трохи згодом прибули на місце події патрульні і працівники слідчо-оперативної групи. Кілька хвилин, і на руках грабіжника вже замкнулися кайданки. Поліцейські охорони виводять зловмисника з приміщення банку.

Реклама

На щастя, цього разу пограбування було зімітованим – таким чином поліцейські навчалися, як правильно реагувати у подібних ситуаціях.

– Такого роду навчання проводяться систематично. Їх метою є відпрацювання практичних навичок поліцейських. Приємно зазначити, що хлопці впоралися на «відмінно». Зауважу, вони не знали, що це навчальна «тривога», – розповів командир роти поліції охорони Микола Боднар. – Саме з допомогою подібних відпрацювань наряди поліції готуються до будь-яких ситуацій, в яких би вони зробили все можливе задля безпеки громадян. Варто сподіватися, що в реальному житті такого не повториться.

У свою чергу, працівники банку кажуть, що хоч і знали, що пограбування не є справжнім, та все одно було трохи лячно.

Реклама

– Це добре, що проводять такі навчання, тепер ми можемо бути спокійні, знаючи, що наші життя й на робочому місці – під надійною охороною, – розповіла працівниця банку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно