Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді 56-річний батько насмерть зарізав свого сина

В Ужгороді 56-річний батько насмерть зарізав свого сина

Вчора, 1 листопада близько 21 години вечора до працівників поліції звернулися лікарі швидкої медичної допомоги і повідомили, що по вул. Василя Комендаря (Джамбули) в Ужгороді в під’їзді одного з будинків вони виявили тіло молодого чоловіка.

ВІДЕО ДНЯ

На місці події працювала слідчо-оперативна група, працівники кримінальної поліції Ужгорода та експерти, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

При огляді тіла експерт виявив численні ножові поранення у померлого. За цей час в одній із квартир правоохоронці знайшли чоловіка, руки якого були в крові. Як з’ясувалося – це батько потерпілого.

Реклама

Чоловік зізнався працівникам поліції, що він вбив свого сина. Також, він розповів, що під час вживання спиртних напоїв між ними виникла сварка. Тоді 56-річний чоловік схопив ножа та наніс своєму 32-річному сину декілька ударів в область грудної клітини та в спину. Хлопець ще намагався втекти від батька, та вибіг на коридор загального користування, де медики і знайшли його мертвим.

Працівники поліції затримали вбивцю згідно ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. По даному факту слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За вбивство сина чоловікові загрожує до 15 років ув’язнення.

Реклама
В Ужгороді 56-річний батько насмерть зарізав свого сина – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно