Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді затримали організатора групи наркоторговців

ВІДЕО ДНЯ

Прокуратурою Київської області викрито організовану групу наркоторговців та ліквідовано нарколабораторію по виготовленню особливо небезпечного наркотичного засобу – метадону. Четверо осіб займались незаконним виробництвом, виготовленням, зберіганням, та перевезенням наркотиків з метою збуту, а також незаконним збутом метадону.

У нарколабораторії, яка знаходилася в місті Васильків, учасники організованої групи щомісячно виготовляли понад 1 кілограм метадону та продавали його через мережу збуту наркозалежним особам Київщини. Кошти від клієнтів надходили на банківські картки учасникам групи, – повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

Реклама

Загальна вартість вилучених наркотичних засобів на «чорному ринку» становить 1 млн гривень. Вказана організована група діяла у період часу з березня 2017 року по 30 травня 2017 року.

Читайте також: Розбійний напад на Ужгородщині: постраждали неповнолітні

Реклама

У ході санкціонованих обшуків виявлено та вилучено наркотичний засіб метадон, психотропні речовини, гроші, банківські картки, безліч телефонів, за допомогою яких наркоторговіці зв’язувались із клієнтами, приладдя для зважування та розфасовки доз, обладнання для виготовлення наркотиків, а саме хімічну нарколабораторію.

Організатора групи затримали в Ужгороді, а решту учасників – на території Київської області.

За скоєння вказаного кримінального правопорушення підозрюваним загрожує позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно