Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівець та двоє жителів Ужгорода вимагали у жінки 30 тисяч доларів

Мукачівець та двоє жителів Ужгорода вимагали у жінки 30 тисяч доларів
ВІДЕО ДНЯ

Прокуратурою Закарпатської області спільно з відділом боротьби з корупцією та організованою злочинністю управління СБ України в Закарпатській області викрито групу зловмисників, які за попередньою змовою, з погрозою вбивства чи заподіяння тяжких тілесних ушкоджень вимагали від 34-річної ужгородки 30 тис дол США.

Затримання відбулось вчора, 3 квітня, в одному з парків Ужгорода. В подальшому, в ході проведення санкціонованих обшуків у приватних помешканнях та автомобілях затриманих було виявлено значні суми готівки, речовини, схожі на наркотичні, а також вогнепальну зброю.

Реклама
Читайте також:
Спецоперація на Закарпатті: в СБУ розповіли, за що затримали п’ятьох молодиків

Як зазначили у прес-службі прокуратури Закарпатської області, трьох зловмисників, а це двоє чоловіків (мешканці м. Ужгорода та Мукачева), а також одна ужгородка, затримано у порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання. 

Реклама

Один із затриманих – 24-річний мукачівець, вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічного злочину (вимагання), у якому наразі йде  судовий розгляд справи. Ведуться першочергові слідчі дії з документування протиправної діяльності затриманих.

Вирішується питання про оголошення затриманим про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 189 КК України (вимагання вчинене за попередньою змовою групою осіб, з погрозою вбивства чи заподіяння тяжких тілесних ушкоджень) та звернення до суду з клопотанням про обрання підозрюваним запобіжного заходу. Триває подальше досудове розслідування.

Нагадаємо, на острові Балі за резонансний злочин затримали екс-міліціонера із Закарпаття.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно