Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті викрили злочинну організацію

На Закарпатті викрили злочинну організацію

Слідчі Головного управління поліції спільно з працівниками управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області, за процесуального керівництва прокуратури області,   завершили досудове розслідування та направили обвинувальний акт до суду відносно активних учасників злочинної групи, що діяла в області. Йдеться про чотирнадцять осіб, серед яких шестеро ужгородців, четверо жителів Ужгородського району, двоє мешканців Тячівщини та двоє жителів Виноградівщини.

ВІДЕО ДНЯ

Організатор злочинної групи – 48-річний мешканець обласного центру, особисто займався забезпеченням грошовими коштами учасників, координацією їх дій, отриманням щоденних звітів за результатами гральних закладів, організував конспірацію, здійснював контроль за прибутками та витратами закладів, отримував грошові кошти, здобуті в результаті участі в азартних іграх та розподіляв отримані гральним закладом незаконні прибутки між всіма співучасниками.

Читайте також:
Знаний закарпатець очолював злочинну групу: шокуючі подробиці
Реклама

Учасники ж групи, серед яких шестеро жінок, виконували роль адміністраторів та менеджерів-касирів, слідкували за функціонування гральних закладів, забезпеченням комп’ютерного обладнання та виконували інші організаційно-розпорядчі функції.

Загалом правоохоронці припинили незаконну діяльність 17 гральних закладів, які незаконно функціонували на території всієї області. Заклади були розташовані та діяли в орендованих нежитлових приміщеннях, всупереч вимогам Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», відвідувачам цілодобово надавалися послуги з доступу до участі в азартних іграх та виплачувалася готівка за виграш.

Реклама
Читайте також:
Спецоперації на Закарпатті: дружина затриманого мукачівця розповіла про те, що трапилось

У рамках кримінального провадження, відкритого за фактом викриття діяльності злочинної організації, працівники поліції провели понад 30 обшуків за місцями розташування гральних закладів та за місцем проживання організаторів вказаного бізнесу, в їх транспортних засобах та підсобних приміщеннях.

У результаті вказаних заходів, правоохоронцями було виявлено та вилучено близько 300 одиниць комп’ютерної техніки, обладнання, гроші та документацію, що підтверджувала злочинну діяльність фігурантів справи. Наразі це кримінальне провадження скеровано з обвинувальним актом до суду, який і обиратиме злочинцям міру покарання за скоєне.

Реклама

Нагадаємо, закарпатець організував міжрегіональний канал збуту наркотиків.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно