Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Судитимуть трьох колишніх працівників “Закарпатгазу”

Судитимуть трьох колишніх працівників “Закарпатгазу”

Проти колишніх працівників АТ “Закарпатгаз” порушено кримінальну справу. Передувала цьому співпраця з правоохоронними органами працівників відділу економічної безпеки підприємства. В результаті встановлено, що ці особи проводили несанкціоноване втручання у роботу газових лічильників в помешканнях громадян та на об’єктах установ різної форми власності. Через це компанії наносилися збитки у великих розмірах. За попередніми підрахунками, вони становлять понад 6 млн грн. Діяла група на території Виноградівського, Іршавського та Хустського районів.

ВІДЕО ДНЯ

“Всі протиправні дії у помешканнях громадян, на об’єктах юридичних осіб та ФОПів здійснювалися або на їхнє прохання, або за їх згоди. А це означає, що люди свідомо йшли на порушення, сподіваючись отримати вигоду. Однак, ми проводили роботу не тільки зі встановлення осіб наших працівників, але й споживачів-порушників. Всі адреси нам відомі, а тому наступним кроком буде притягнення їх до відповідальності”, – прокоментував голова правління АТ “Закарпатгаз” Віталій Шатило.

Читайте також:
Чи скасували плату за розподіл у звʼязку із карантином: розʼяснення "Закарпатгазу"
Реклама

Кримінальну справу проти колишніх газовиків порушили працівники слідчого відділу ГУНП в Закарпатській області. Кілька днів тому у всіх фігурантів справи проведено обшуки за місцем проживання. Під час них виявлено спеціальне обладнання, за допомогою якого вони втручалися у роботу лічильників (та інших спецприладів) й підробляли заводські пломби на них, а також дублікати-лічильники. Крім того, виявлено значні суми готівки в національній та іноземній валютах.

“Виходить, що, шукаючи легкої наживи, ці люди завдали шкоди підприємству, споживачам, а найбільше – собі. Бо ж кримінальної відповідальності уже не уникнеш. Прикро, що це колишні працівники товариства і за їхніми діями формувалася думка про все підприємство. Пріоритет роботи нашого відділу на найближчий час – посилити заходи з виявлення крадіжок та очистити кадри від працівників-перевертнів. Однак, сподіваємося, що це прецедент, який не матиме повторень у інших районах області”, – наголосив директор з безпеки АТ “Закарпатгаз” Олександр Енінгі.

Реклама

Про випадки несанкціонованих втручань у роботу лічильників та системи газопостачання споживачі можуть повідомляти за телефоном довіри: 067-817-85-22.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно