Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Дівчині, яка п’яною скоїла смертельну ДТП, обрали запобіжний захід

Дівчині, яка п’яною скоїла смертельну ДТП, обрали запобіжний захід

Фатальна дорожньо-транспортна пригода трапилась опівночі 18 вересня в Ужгороді. На місці пригоди поліцейські слідчо-оперативної групи Ужгородського відділу з’ясували, що 23-річна дівчина, водій «Skoda Fabia», рухаючись вулицею Собранецькою у напрямку контрольно-пропускного пункту «Ужгород», не впоралась  із керуванням, виїхала на узбіччя дороги і допустила зіткнення з деревом. 

ВІДЕО ДНЯ

У результаті аварії одна з пасажирок, 19-річна ужгородка, отримала травми несумісні із життям. Вона померла у лікарні. Іншу 22-річну жительку обласного центру після надання медичної допомоги, доставили додому.

Читайте також:
Вночі сталась фатальна аварія. Загинула 19-річна дівчина
Реклама

Керувала автомобілем 23-річна ужгородка. Медичне освідчення показало, що вона перебувала у стані алкогольного сп’яніння. Того ж дня її затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального  кодексу та помістили до ізолятора тимчасового тримання. А за фактом автопригоди розпочали слідство за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілої.

"Вчора, 21 вересня, у суді дівчині-водію було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави терміном на 60 діб. Розслідування у справі триває", – підсумували у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно